FlameQ bv ontvangt Graydon Award

FlameQ heeft op 21 december 2011 de Graydon award ontvangen. Dit betekent dat FlameQ bv tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiƫle onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken. FlameQ laat hiermee haar relaties weten dat het financieel gezond is.

Strenge criteria

Voor het ontvangen van de Graydon Award geldt een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: "Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken."

Meer informatie over ons? Neem contact op!