Nieuw pand per september 2011

Door de groei van ons bedrijf en het uit voorraad blijven leveren van producten en diensten heeft de directie van FlameQ besloten om alle activiteiten onder te brengen in een nieuw pand. Dit om aan de toenemende vraag van klanten te kunnen blijven voldoen. Door de behoorlijk grootte opslag capaciteit en tevens de eigen zaagafdeling onder te brengen op een locatie is er een nieuwe synergie ontstaan waar u als klant de voordelen van plukt. Door deze nieuwe locatie is het aanbrengen van brandwerende betimmering zeker een economische alternatief. Onderstaande vind u verder uitleg.

FlameQ - Ceresweg 11 - Leeuwarden

Het aanbrengen van brandvertragende betimmering

Nadat onze calculators berekend hebben welke onderdelen er brandwerend bekleed moet worden, wordt er bekeken met welke materialen er gewerkt gaat worden. Tevens wordt aan de hand van de bouwkundige tekeningen bepaald hoeveel zijden er bekleed moeten worden en of dit in- of uit het zicht moet worden gemonteerd.
Voor stalen kolommen en liggers welke in het zicht blijven maken wij gebruik van harde, stootvaste plaatmaterialen die zich uitstekend laten afwerken.

Voor stalen liggerbekleding die zich uit het zicht bevinden of waar afwerking geen vereiste is, voorzien wij van een economische brandwerende plaat.

Aan de hand van de berekeningen van de calculatieafdeling gaan we naar het project en worden de kolommen en liggers daadwerkelijk ingemeten, vervolgens zagen wij het materiaal in onze eigen zaagafdeling op maat. Alleen het meest noodzakelijke zagen we op de bouwplaats, waardoor wij efficiënt, schoon en nagenoeg stofvrij werken.

Zaagafdeling FlameQ
Meer informatie over ons? Neem contact op!