FlameQ Uw brandwering specialist

FlameQ is gespecialiseerd in bouwkundige brandpreventie en het certificeren van brandwerend maken van hoofddraagconstructies, kabel- en leidingdoorvoeringen en brandwerende wanden en plafonds.

Wij voorzien in alle brandwerende voorzieningen. FlameQ heeft zelf schilders en monteurs in dienst die deze voorzieningen aanbrengen. Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit: aannemers, gemeentes, zorginstellingen en vastgoed beheerders.


Bouwbesluit

Het bouwbesluit stelt tegenwoordig hoge eisen ten aanzien van brandveiligheid. Om aan deze eisen te voldoen wordt bij het ontwerp van een gebouw slechts rekening gehouden met de minimale eisen ter voorkoming van schade door brand.

FlameQ gaat hierin een stap verder! Het verhogen van de brandwerendheid van de constructie komt niet alleen de veiligheid ten goede, maar het kan ook een veel lagere verzekeringspremie opleveren. Meer informatie? Neem direct contact op met één van onze specialisten!


Kwaliteit

FlameQ staat voor kwaliteit. Wij beschikken over zeer deskundig personeel met vele jaren ervaring in de brandwerende sector. Het personeel wordt elke twee jaar opnieuw bijgeschoold en daarvoor gecertificeerd om zo voor de klant een goed vakmanschap te kunnen waarborgen.

Alle werkzaamheden die door FlameQ worden uitgevoerd, worden voorzien van een kwaliteitssticker. Elke sticker wordt voorzien van een eigen nummer welke weer vermeld worden op een brandprotectiecertificaat. Bij oplevering van een project worden deze certificaten afgeleverd aan de opdrachtgever ten teken van het leveren van goede kwaliteit.

Meer informatie over ons? Neem contact op!